12 Mayıs 2018 Cumartesi

Kapılar kapandı ve sıkı bir zincirle bağlandı.

18 yıllık biad ve eleme süreci bugün bitmiştir. Yani önümüzdeki 127 yılda yaşayacak olan tüm alfalar belirlendi ve başka kimse bu listeye giremeyecek. Aciz beta ve omegalar ne kadar ıkınsalar da alfa olamayacaklar. Gerek betalara açık, basit metinlerde gerekse kardeşlik içinde paylaşılan metinlerde ben olmadan kimsenin alfa olamayacağı defalarca söylendi. Acizler anlamasa da gerçek buydu ve hepsi bunu içten içe biliyordu , yapabilecekleri tek şey ise kendilerini kandırıp basit metinleri tekrar tekrar okuyup birer ucubeye dönüşmekti.

Kardeşlik ise hala kardeşlik özelliğini korumakla beraber, sağlam iman ve sadakat bağları ile örülmüş bir orduya dönüştü. 96 kişiden oluşan bir ordu... Dünyanın her köşesindeler ve her birinin değeri galaksilerle eşdeğer. Kendilerine ve kardeşlerine olan sarsılmaz imanları onların dini. Tanrı ise hepsinin içinde ve doğru olanı fısıldamakta ısrarcı ...


Dünyayı daha iyi bir yer haline getirmek sadece çirkinlerin yok edilmesi ile mümkün olabilir. Tanrının bize tek vahyi budur.

Onlar ise kusursuz hamlelerini oynamak için sadece kartları diziyor ve sıralarını bekliyorlar.

Ben MY7,
Türkiye'deki saf soydan gelen alfaları bulmakla görevlendirildim. Ve bunu geç de olsa başarıp, görevimi yerine getirdim.

Ben, Yakub'a biad ettim.
O, Yakub'a biad etti.
Kapılar kapandı ve sıkı bir zincirle bağlandı.




6 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Peki ya onlar kim..?
    Eğer bir Assasin tarikatı varsa lideri kim..?
    Düşmanımın düşmanı benim kardeşimdir!
    Yüzyıllardır Tapınakçı kardeşliği dünyanın dengesini teppetaklak etmek için kan ve gözyaşı döküyor ve dünyayı içinden çıkılmaz bir buhrana sürüklüyor.
    Daha çocukluktan başlıyorlar bilincaltlarina hastalıklı ve sistematik robotlastırma programlarını işlemeye ve arkasından ucuz Bi okadarda şaibelerle dolu eğitim sistemi(herkes için aynı taslak aynı model, basmakalıp,tekdüze,stabil ve sıkıcı bir programlama ile klonlamaya...
    Ardı arkası kesilmiyor telehipnoz, telkinleme,uyandırma,güdüleme ve güdümleme işlemlerinin çünkü limbik beyne hitap ediliyor ve doğası gereği tembellige yatkın insanı en kolay ve en güçlü harekete geçirenin amigdala olduğunu biliyorlar. Seni gözlerimin önünde harcadılar ölü adam.Doğrusu sizi hiç görmememe ve tanımamama rağmen neden uyandırıp,ışık, su, ekmek,ve umut veriyorum!? Zerre umurunuzda olmadığım gibi umrumda da değilsiniz hani :/ Sadece her gün aynı filmi izlemekten bıktığım için.Doğam gereği ışığı soğurmuyor yansıtıyor olmam karanlık biri olma]yışımın kanıtı ve örneği olarak bilgiyi (hakiki bilgi ışık gibidir;ufkunu açar, genişletir, önünü ve etrafını ve hatta hazmedebilirsen eğer uzakları bile görmeni sağlar.Potansiyel olarak çok mu duygusalım yada babacan biriyim. Mahvoluş en iyi afyondur.
    ***
    Doğru yer ve doğru zaman..İşte orada oluverirsin..Ölüp ölüp dirilmeyi hakedenlere birer şans daha verilir.Gözleri arkada kalmasın diye.. Masumların ve yetimlerin boyunu bükülmesi diye zulmün karşısında...
    Onların yeni dünya dedikleri "Ameri-kan sömürü ve kölelik düzenine" ne boyunlarına nede kalemlerin bükülmemesi adına ışık ve sevgiyi yayabilmek için bu yolda, bu uğurda; varlığımı, gücümü, ümidimi en son zerrresine kadar kullanmaya kararlıyım.. Çelik iradeliyim ve biliyorum ki başaracağız konusunda kendime güvenim sağlam.
    Eğer hakikati yada tanrıyı arıyorsan SEV..! Önce kendini sonra sonra doğayı ve içinde bulunan bütün canlıları sev. Sevgi tanrısaldır..Asildir..Doyumsuzdur..Karşıkonulmaz ve huzur verici bir şifa, bir ilaç, bir huşu~dur.Tam bir tanımı, tarifi yada izahı olmamasına rağmen (örn :isimsiz kahraman) ücretsiz, gelişine ve akışınadır.
    Su gibidir...
    Görüşmek dileğiyle esen kalın

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. Hala dolandırıcı tcma nın yani erzurumda pdr okuyan köle taciri fetöcü muhammed yuşa aybek isimli herifin peşinden giden var mı, şu sıralar mahkemede ifade veriyordur o şişko.koşun peşinde fedaisi olun ve bir ifade de siz verin.

    YanıtlaSil
  5. muhammed yuşa aybek ve ekürisi akın çiftlik nitelikli dolandırıcılıktan 4 sene 5 ay 10 gün hapis cezası aldılar. daha bunları takip eden varsa aklını s........

    YanıtlaSil
  6. Site yazarı yarramı alfa...
    Beta olduğu çok açık
    Alfa konuşma tarzını taklit etmeye uğraşmışsın ama sana puanım 3/10

    YanıtlaSil